Rólunk

LHG – partner a hűtéstechnikában!

A tatabányai székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonú LHG Kft 1989-ben kezdte meg működését, s az elmúlt 30 esztendő alatt hűtött és hűtetlen üzletberendezések értékesítésére, a legmodernebb és legbiztonságosabban üzemeltethető hűtéstechnológiai rendszerek tervezésére és kivitelezésére törekedett.

Cégünk szakmailag maximálisan felkészült csapattal rendelkezik, mint értékesítés, mind tervezői, mind beszerzési, mind pedig kivitelezői oldalon, amely eredményeképpen jelentős magyarországi projekteket nyer el és valósít meg.

Az LHG fő célja, hogy vásárlói maximálisan elégedettek legyenek, és teljesítményünk mindenkor megfeleljen a magas szintű elvárásoknak, alátámasztva ezt egy folyamatos, kölcsönös együttműködésen alapulón kapcsolattal.

Zöldség-gyümölcs tárolók

Csúcstechnológia A gyümölcstárolásban!

Napjainkban előtérbe helyezett legfontosabb szempontok, amelyeket már a tervezés fázisában szem előtt kell tartanunk: a tárolt gyümölcs maximális állagmegóvása, súlyveszteség minimalizálása (a hazai átlag 7-9%-os tárolási súlycsökkentés leszorítása a 2-3%-os EU-s átlagra), valamint az energia hatékony üzemeltetés.

A szabályozott légterű tárolás az a módszer, amelyben a gyümölcsöt hűtött, annak érésfolyamatait lassító, szabályozással fenntartott összetételű levegő veszi körül.
A kamrák befogadóképességét elsősorban a piaci tényezők döntik el. Olyan befogadóképességű kamrákat érdemes építeni, amelyekből a kamrák kinyitása után a gyümölcs legfeljebb egy hét alatt kitárolható és értékesíthető. A minőségi gyümölcstárolás érdekében megkövetelt hűtőberendezések légtechnikai jellemzőit messzemenőkig figyelembe kell venni.

LHG-Appleasure® rendszer a hűtés- és légtérszabályozás koordinációjával a modern gyümölcstárolás csúcstechnológiája. A rendszer túllép az eddig megismert szabályozás, vezérlés és felügyelet fogalmakon. Az ez idáig érvényes tervezési irányelveket átlépve a betárolt termény életfunkcióinak szinte másodpercenkénti érzékelésén, majd értékelésén alapuló, úgynevezett keresztirányú szabályozást valósít meg. Az alkalmazási elvárás megkövetelte, hogy a fentiekben említett folyamatos érzékelésen és értékelésen túl bizonyos állandó értékeket és belőlük fakadó összegfüggéseket programozáskor meghatározzunk. Az appleasure® rendszer ezeket referenciaként használja működése közben. Az állandó értékek a fajtákhoz, termőfajtákhoz és időjárási viszonyaikhoz tartoznak.

A folyamatosan értékelt adatok programozott referenciákhoz viszonyítása adja vezérlés bemeneti jelét, mely a közös vezérlési rendszerben kapja a döntést az üzemi beavatkozás egy- vagy keresztirányúságára.

Kereskedelmi hűtőbútorok

a Vásárlók legnagyobb megelégedésére!

Élelmiszert mindenki vásárol, de ma már csak ott, ahol az élelmiszer- üzlet berendezése a vásárlók által megkövetelt színvonalon mutatja be a termékeket.

LHG Kft, immár 30 éves tapasztalata alapján kínálja, elegáns vonalvezetésű, esztétikus megjelenésű, energiatakarékos, környezetbarát bútorait. A modern formák és a szakszerűen elhelyezett, LED világítások bizonyítottan a forgalom növekedését eredményezik.

Az sem lehet mellékes, hogy az üzemeltetés biztonságos és gazdaságos legyen, hűtőberendezéseink megbízható és energiatakarékos hűtési rendszerekkel működnek, így a beruházások gyorsabb megtérülésével és költség hatékony üzemeltetéssel lehet számolni.

Az Uniós országokban gyártott, az LHG által forgalmazott és üzembe helyezett berendezések a jelenleg érvényben lévő Európai Uniós és magyarországi szabványoknak, műszaki előírásoknak, élelmiszeripari higiéniai követelményeknek minden vonatkozásában maximálisan megfelelnek.

Üzletberendezés

teljes körű szolgáltatással, az első gondolattól a megvalósításig!

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, mely magába foglalja az üzletek felmérését, látványtervvel kiegészített ajánlat készítését, megbízható szakmai odafigyeléssel és tanácsadással.

Szerződéskötést követően a berendezések kiszállításán túl vállaljuk a kivitelezési munkálatok, helyszíni szerelések, beüzemelések, hűtéstechnológiai szerelések kivitelezését is.

LHG által forgalmazott polcrendszer speciális elemeinek segítségével a szupermarketek, illetve szakáruházak minden termékcsoportjának bemutatására alkalmas. A polcok különböző színű, illetve fa borítású felületei, illetve a termékek megvilágítása bizonyítottan fokozza a vásárlási kedvet! A modern, funkcionális pénztárak segítik a vásárlók, gyors, szakszerű kiszolgálását, akár futószalagos, akár futószalag nélküli kivitelekről van szó.

Hűtéstechnológiai rendszerek

A takarékosság és a környezetvédelem jegyében!

Nagy szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező szakemberek dolgoznak azon, hogy a piac által megkövetelt újabb és újabb elvárásoknak folyamatosan megfeleljünk.
Napjainkban előtérbe helyezett legfontosabb szempontok, amelyeket már a tervezés fázisában szem előtt kell tartanunk: energiatakarékosság és környezetvédelem.
Az energiatakarékosság nem csupán a felhasznált villamos energia csökkentését jelentheti, hanem a hűtési folyamat során keletkező hőmennyiség hasznosítását is.
Az LHG szakembereinek hozzáértő segítségével sikerülhet kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb berendezést/berendezéseket!

Az utóbbi évtizedekben a szendvics paneles építési mód népszerűségének lehettünk tanúi. Ez köszönhető a módszer gazdaságosságának, könnyű szerelhetőségének, hővédelmi követelményeknek való maximális megfelelésnek, valamint hosszú élettartamnak. A szendvicspaneles építési mód a hűtő és mélyhűtőházak építési követelményeiből fejlődött ki. Fém fegyverzetlemezek és a freonmentes poliuretánhab szigetelőmag összhatását mechanikai és épületfizikai tulajdonságok ideális kombinációját biztosítja. Az illesztés technika teljesen kiforrott, amely a jól kidolgozott technológiának köszönhető.

A legjobb hőszigetelés, a hő hídmentes illesztések, a kiváló épületfizikai tulajdonságok, valamint a nagyon jó stabilitás rendkívül alacsony szerelési költségek mellett – ez jellemzi a szendvicspaneles építési rendszert.

Technológia

A PVC profilok használatával teljes mértékben cseppmentesen záródó panelillesztési pontokat lehet kialakítani, amely nagymértékben megnöveli a kamra élettartamát és esztétikailag is kellemes látványt biztosítanak. A belső takaróprofilok szélei gumírozott kiképzésűek, amely tökéletes vonal menti tömítést eredményez.